Biográfia

DJ FEREE, 1985-ben született, Budapesten. A lemezlovas szakmával több, mint 10 éve foglalkozik. Napjai jelentős részét tölti különböző zenei mixek, élő mix-videók elkészítésével, több helyen is rezidensként játszik és aktívan részt vesz a Fitrádió csapatában is.

“Zenei repertoárom a 80-as évektől egészen a mai napig terjed. Több mint 40.000 naprakész zeneszámból áll, melyek között bármely korosztály talál kedvére valót.

A Mixdown DJ School tanfolyamát kiváló eredménnyel végeztem el, ami a legszínvonalasabb képzés Magyarországon. Nem kisebb nevektől tanultam, mint Hamvai Pg, Magonyi L, Revolution, Newik és DJ Newl. MAHASZ és vállalkozói engedéllyel is rendelkezem, illetve a DJ Szövetség tagja vagyok.
Elsősorban budapesti helyszíneken zenélek. Többször volt szerencsém külföldön is színpadra lépni: Sunny Beach-Bulgária, Görögország, Szlovákia. Ebben az évben felléptem a SZIGET és EFOTT fesztiválokon is. Rendszeresen vállalok esküvőket, céges és zártkörű rendezvényeket, éttermekben háttérzenét biztosítok.

Elsősorban a mai elektronikus zene (EDM, House, Elektro House, Deep House) az, ami igazán a fülemre – akarom mondani a kezemre áll. Emellett a ma nagyon közkedvelt RnB és Retro stílust is szívesen játszom, nemcsak a megszokott „formában”, hanem akár modernizált hangszerelésekben is.”

Facebook oldal: http://www.facebook.com/dj.feree


Műsorrendelés

Teljes Képgaléria